تبلیغات و اطلاع رسانی

تبلیغات و اطلاع رسانی

تبلیغات و اطلاع رسانی

تبلیغات و اطلاع رسانی

دنبال کنندگان ۳ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
آخرین نظرات
  • ۴ فروردين ۰۴، ۱۹:۴۱ - خرید بازی پلی استیشن
    🌹🌹
  • ۵ اسفند ۰۳، ۰۳:۰۸ - saina
    love

۱۵ مطلب در خرداد ۱۴۰۳ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

با عرض سلام و احترام

روز بخشیدن فدک به حضرت زهرا سلام الله علیها روز اصناف گرامی باد

  • حسین رعیت دوست تلوکی
  • ۰
  • ۰

سی و یکم خرداد، سالروز شهادت دکتر مصطفی چمران، یادآور رشادت‌ها و فداکاری‌های این دانشمند برجسته و مجاهد نستوه است. به مناسبت این روز و گرامیداشت مقام شامخ اساتید بسیجی، این متن را به رشته تحریر درآوردم.
دکتر چمران، اسوه ایثار و دانش:

دکتر چمران، الگوی کاملی از یک استاد متعهد و انقلابی بود که علم و دانش خود را در راه اسلام و انقلاب نثار کرد. او در عرصه‌های مختلف علمی، سیاسی و نظامی فعالیت کرد و همواره در خط مقدم جبهه‌های حق علیه باطل حضور داشت.
دکتر چمران، نمونه بارز یک بسیجی واقعی بود که با اخلاص و ایمان راسخ خود، در هر سنگری که لازم بود به ایفای نقش می‌پرداخت. او در دوران حیات خود، درس‌های بزرگی از ایثار، فداکاری، علم و دانش به ما آموخت.
بسیج اساتید، ادامه‌دهنده راه شهید چمران:
شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال 1389، روز شهادت دکتر چمران را به عنوان "روز بسیج اساتید" نامگذاری کرد. این روز، فرصتی برای تجلیل از مقام شامخ اساتید بسیجی و تبیین نقش مهم آنان در اعتلای علم و دانش و تربیت نسل‌های انقلابی است.
اساتید بسیجی، ادامه‌دهندگان راه شهید چمران هستند. آنان با تعهد و اخلاصی که دارند، در ترویج ارزش‌های اسلامی و انقلابی در بین نسل جوان و همچنین در پیشرفت علمی و فرهنگی کشور نقش‌آفرین هستند.
جهاد تبیین، رسالت امروز اساتید بسیجی:
در شرایط کنونی که دشمنان انقلاب اسلامی با جنگ نرم و ابزارهای رسانه‌ای به دنبال انحراف افکار نسل جوان و خدشه‌دار کردن باورهای دینی و انقلابی مردم هستند، جهاد تبیین رسالت اصلی اساتید بسیجی است.
اساتید بسیجی با استفاده از علم و دانش خود و با تبیین درست و منطقی حقایق، می‌توانند در خنثی‌سازی توطئه‌های دشمنان و بصیرت‌افزایی نسل جوان نقش موثری ایفا کنند.
روز بسیج اساتید بر همه اساتید بسیجی مبارک باد.

  • حسین رعیت دوست تلوکی
  • ۰
  • ۰

سالگرد درگذشت دکتر علی شریعتی، روشنفکرِ انقلابی
29 خرداد، سالگرد درگذشت دکتر علی شریعتی، متفکری برجسته و چهره‌ای ماندگار در تاریخ معاصر ایران است.
شریعتی در دوم آذر 1312 در مزینان سبزوار دیده به جهان گشود و در 29 خرداد 1356 در سن 43 سالگی دار فانی را وداع گفت. او در طول عمر کوتاه خود، فعالیت‌های علمی، فرهنگی و سیاسی گسترده‌ای را به انجام رساند و آثاری ماندگار از خود به یادگار گذاشت.
شریعتی در زمینه‌‌های مختلفی از جمله تاریخ، جامعه‌شناسی، دین، فلسفه و عرفان صاحب نظر بود و با نگرشی نو به دین و مذهب، در میان جوانان عصر خود محبوبیت فراوانی یافت. او با تفسیرِ عمیق و امروزی خود از اسلام، به دنبال احیای دین در جامعه‌ای بود که تحت سلطه رژیم ستم‌شاهی پهلوی قرار داشت.
شریعتی در سخنرانی‌ها و نوشته‌های خود، به نقد نابرابری‌ها و بی‌عدالتی‌ها می‌پرداخت و مردم را به مبارزه علیه ظلم و ستم تشویق می‌کرد. او همچنین بر اهمیت آزادی، عدالت و برابری تأکید می‌کرد و خواهان جامعه‌ای بود که در آن همه انسان‌ها از حقوق مساوی برخوردار باشند.
اندیشه‌های شریعتی نقش مهمی در شکل‌گیری انقلاب اسلامی ایران ایفا کرد. او با برانگیختن حس ظلم‌ستیزی و عدالت‌خواهی در جوانان، آنها را برای مبارزه علیه رژیم پهلوی آماده کرد.
امروزه، پس از گذشت بیش از 40 سال از درگذشت دکتر شریعتی، همچنان اندیشه‌های او در میان نسل‌های مختلف ایرانیان محبوب و مورد توجه است. آثار او به زبان‌های مختلف ترجمه شده و در سراسر جهان خوانده می‌شود.
دکتر شریعتی بدون شک یکی از تأثیرگذارترین شخصیت‌های تاریخ معاصر ایران است و یاد و خاطره او همواره در قلب مردم ایران زنده خواهد ماند.
در سالگرد درگذشت این متفکر برجسته، یاد و خاطره او را گرامی می‌داریم و با آرمان‌های او تجدید میثاق می‌کنیم.

  • حسین رعیت دوست تلوکی
  • ۰
  • ۰

سلام و درود بر هموطنان عزیز!
فرارسیدن عید سعید قربان، عید بندگی و اطاعت، و روز جهانی بیابان‌زدایی، روزی برای احیای زمین، بر همه ی شما مبارک باد.
این دو مناسبت بزرگ، در تقویم ما در کنار یکدیگر قرار گرفته اند و این امر فرصتی مغتنم برای تأمل در رابطه ی انسان و طبیعت و وظایف ما در قبال آن فراهم می کند.
عید قربان، یادآور فداکاری و ایثار حضرت ابراهیم (ع) و اسماعیل (ع) در برابر فرمان الهی است. در این روز، مسلمانان سراسر جهان با قربانی کردن، تعهد و بندگی خود را به خداوند متعال نشان می دهند.
قربانی در عید قربان، فقط ذبح حیوان نیست، بلکه نمادی از تسلیم در برابر خداوند و اطاعت از اوامر الهی است. ما باید در این روز، با قربانی کردن نفس خود و اطاعت از دستورات الهی، به مقام قرب و منزلت نزد خداوند برسیم.
روز جهانی بیابان‌زدایی نیز به منظور افزایش آگاهی عمومی در مورد بیابان‌زایی و تلاش برای مقابله با این پدیده ی مخرب زیست محیطی نامگذاری شده است. بیابان‌زایی فرآیندی است که در طی آن، زمین‌های حاصلخیز به تدریج به بیابان تبدیل می‌شوند.
بیابان‌زایی پیامدهای ناگوار بسیاری برای محیط زیست و انسان‌ها دارد. از جمله این پیامدها می‌توان به از دست رفتن تنوع زیستی، فرسایش خاک، کاهش حاصلخیزی زمین، کمبود آب، مهاجرت اجباری، فقر و ناامنی غذایی اشاره کرد.
در این روز پرفضیلت، علاوه بر عبادت و راز و نیاز با خداوند متعال، باید به فکر حفظ و احیای زمین نیز باشیم. ما می توانیم با انجام اقداماتی مانند کاشت درخت، صرفه‌جویی در مصرف آب، استفاده از روش‌های کشاورزی پایدار و حمایت از برنامه‌های مقابله با بیابان‌زایی به حفظ این گوهر ارزشمند، یعنی زمین، کمک کنیم.
بیایید با هم برای ارتقای ایمان و تقوای خود و حفظ و احیای زمین تلاش کنیم.

ارادتمند شما

عید سعید قربان ۱۴۰۳ چه روزی است | عید سعید قربان 1403 - استادورک

روز جهانی بیابان‌زدایی 

  • حسین رعیت دوست تلوکی
  • ۰
  • ۰

سلام و درود بر هموطنان عزیز! فرارسیدن روز عرفه و روز جهاد کشاورزی را به همه ی شما تبریک عرض می کنم. روز عرفه، روزی برای راز و نیاز با خداوند و طلب مغفرت و آمرزش است. روزی که دل ها به امید لقاء الهی به خداوندی متعال نزدیک تر می شوند و اشک های عارفان در طلب رحمت و مغفرت جاری می شود. روز جهاد کشاورزی نیز فرصتی برای قدردانی از زحمات بی وقفه ی کشاورزان و تلاشگران عرصه ی تولید غذا است. کسانی که با دستان پرمهر خود، بر روی زمین های تشنه، بذر امید را می کارند و با صبر و شکیبایی، ثمره ی تلاش خود را برداشت می کنند. کشاورزی، شغل انبیاء و مایه ی حیات بشریت است. بی شک، امنیت غذایی و استقلال کشورمان، در گرو تلاش و از خودگذشتگی این عزیزان است. در این روز پرفضیلت، برای همه ی کشاورزان زحمتکش و دست اندرکاران بخش کشاورزی، آرزوی سلامتی و توفیق روزافزون دارم. امیدوارم که با همدلی و هم افزایی، شاهد شکوفایی هرچه بیشتر این بخش مهم در کشورمان باشیم. همچنین، از خداوند متعال برای همه ی مردم ایران، عاقبت به خیری و سربلندی آرزومندم. ارادتمند شما

 

 

شهادت مسلم بن عقیل: فداکاری در راه امام حسین (ع)
عصر عاشورا، حماسه ای جاودانه در تاریخ بشریت است. در این واقعه ی غمبار، نه تنها امام حسین (ع) و یاران باوفایش به شهادت رسیدند، بلکه بسیاری از افراد دیگر نیز جان خود را در راه دفاع از حق و حقیقت فدا کردند.
یکی از این شهیدان والامقام، مسلم بن عقیل بود. او که پسر عموی امام حسین (ع) و از یاران صدیق ایشان بود، به نمایندگی از امام به کوفه رفت تا زمینه ی قیام را فراهم کند.
اما مردم کوفه که به یزید بن معاویه، ظالم ترین حاکم زمان، پیمان بسته بودند، مسلم را تنها گذاشتند و او به دست مزدوران یزید به شهادت رسید.
شهادت مسلم بن عقیل، فداکاری و از خودگذشتگی او در راه امام حسین (ع) را به زیبایی نشان می دهد. او جان خود را در راه یاری امام و دفاع از اسلام فدا کرد و نام خود را در تاریخ جاودانه ساخت.
در اینجا به برخی از ویژگی های بارز مسلم بن عقیل اشاره می کنیم:
شجاعت و دلیری: مسلم بن عقیل از شجاع ترین و دلاورترین یاران امام حسین (ع) بود. او در میدان نبرد، شجاعانه با دشمنان می جنگید و از جان خود برای دفاع از امام دریغ نمی کرد.
وفاداری و اطاعت: مسلم بن عقیل به امام حسین (ع) ایمان و اعتقاد قلبی داشت و همیشه مطیع اوامر ایشان بود. او حتی جان خود را در راه اطاعت از امام فدا کرد.
فداکاری و از خودگذشتگی: مسلم بن عقیل به خاطر عشق و علاقه ای که به امام حسین (ع) داشت، حاضر بود از جان خود بگذرد. او در راه یاری امام، تمام سختی ها و مشکلات را به جان خرید.
تقوا و پرهیزگاری: مسلم بن عقیل از افراد با تقوا و پرهیزگار زمان خود بود. او به انجام واجبات و مستحبات اهمیت می داد و از گناهان دوری می کرد.
شهادت مسلم بن عقیل، درسی بزرگ برای همه ی ما دارد. ما باید از فداکاری و از خودگذشتگی او درس بگیریم و در راه حق و حقیقت، از جان و مال خود دریغ نکنیم.
امیدوارم که با شهادت امام حسین (ع) و یاران باوفایش، درس آزادگی و فداکاری را به خوبی فرا بگیریم و در راه حق و حقیقت گام برداریم.
مبارک باد سالروز شهادت مسلم بن عقیل، فداکارترین یار امام حسین (ع)

  • حسین رعیت دوست تلوکی
  • ۰
  • ۰

روز جهانی گل1403

با عرض سلام و احترام

روز جهانی گل گرامی باد

  • حسین رعیت دوست تلوکی
  • ۰
  • ۰

گرامی باد یاد و خاطره‌ی امام محمد باقر (ع) در روز گل و گیاه ۲۵ خرداد، روزی که در آن، طراوت و زیبایی گل‌ها با غم و اندوه شهادت امام محمد باقر (ع) در هم آمیخته و فضایی عطرآگین و معنوی را به وجود می‌آورد. در این روز فرخنده، ضمن پاسداشت مقام والای گل‌ها و گیاهان، به یاد و خاطره‌ی یگانه‌ی زمان، امام محمد باقر (ع) می‌افتیم و از دریای دانش و معرفت ایشان درس علم و تقوا می‌آموزیم. امام محمد باقر (ع)، همچون گلی خوش‌بو، با عطر علم و معرفت خود، تاریکی جهل و نادانی را از بین می‌بردند و نور ایمان و تقوا را در جان و دل مردم روشن می‌کردند. سیره و آموزه‌های آن حضرت، چراغ راه بشریت در مسیر سعادت و رستگاری است. ما باید با مطالعه و تأمل در سخنان گهربار ایشان، مسیر زندگی خود را بر اساس تعالیم عالیه‌ی اسلام ناب محمدی (ص) قرار دهیم. این تقارن زیبا، فرصتی ارزشمند برای ترویج فرهنگ گل و گیاه و همچنین تعمیق باورهای دینی و مذهبی ما است. بیایید در این روز، با اهدای گل به یکدیگر و تزئین خانه‌هایمان با گل و گیاه، ضمن شاداب کردن روح خود، یاد و خاطره‌ی امام محمد باقر (ع) را نیز گرامی بداریم.

  • حسین رعیت دوست تلوکی
  • ۰
  • ۰

با عرض سلام و احترام

روز جهانی مبارزه با کار کودکان گرامی باد

روز جهانی مبارزه با کار کودکان

  • حسین رعیت دوست تلوکی
  • ۰
  • ۰

هموطنان گرامی،
این روز، 21 خرداد ۱۴۰۳، مصادف با روز ملی فرش و روز جهانی صنایع دستی است. این روز فرصتی مغتنم برای پاسداشت هنر و خلاقیت هنرمندان و صنعتگران ایرانی است که با ظرافت و ذوق خود، نفیس‌ترین آثار را خلق می‌کنند.


فرش ایرانی، به عنوان یکی از ارزشمندترین میراث فرهنگی و هنری ایران، از دیرباز در سراسر جهان شناخته شده و مورد تحسین قرار گرفته است. این هنر اصیل، نسل به نسل منتقل شده و امروزه به عنوان نمادی از هویت و فرهنگ ایرانی در جهان می‌درخشد.


صنایع دستی ایران نیز از تنوع و غنای بی‌نظیری برخوردار است. هر گوشه از این سرزمین پهناور، هنر و صنعت خاص خود را دارد که از خلاقیت و ذوق مردم آن منطقه نشأت می‌گیرد.


حمایت از فرش و صنایع دستی، نه تنها به حفظ و احیای این هنرهای اصیل کمک می‌کند، بلکه نقش مهمی در رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال، به ویژه در مناطق روستایی و عشایری دارد.


به مناسبت این روز فرخنده، به همه هنرمندان و صنعتگران گرانقدر ایران که با دستان هنرمند خود، هویت و فرهنگ این مرز و بوم را حفظ و زنده نگه می‌دارند، تبریک و شادباش می‌گویم.


امیدوارم با همدلی و همکاری یکدیگر، شاهد رونق روزافزون فرش و صنایع دستی ایران باشیم و این گنجینه بی‌نظیر را به نسل‌های آینده منتقل کنیم.

  • حسین رعیت دوست تلوکی
  • ۰
  • ۰

با عرض سلام و احترام
روز ازدواج حضرت امیرالمومنین علی علیه السلام و حضرت زهرا سلام الله علیها را به همه شما تبریک عرض می کنیم

  • حسین رعیت دوست تلوکی
  • ۰
  • ۰

شهادت امام محمد تقی (ع): شمع هدایت در ظلمت جهل امام محمد تقی (ع)، نهمین خورشید از سلسله ی امامت، در دوران ظلمت و تاریکی خلافت عباسی، پرچم هدایت و نور معرفت را برافراشتند. ایشان با وجود سن کم، اما با دانش و حکمت بی‌پایان خود، منادی توحید و عدالت بودند و در مقابل ظلم و ستم حاکمان وقت ایستادگی می‌کردند. مناظره‌های علمی ایشان با علمای بزرگ آن زمان، گواه بر مقام والای علمی و معنوی امام جواد (ع) است. شهادت مظلومانه ی این امام همام در سن ۲۵ سالگی، ضایعه‌ای جبران‌ناپذیر برای جهان اسلام بود. اما سیره و آموزه‌های ایشان همچنان چراغ راه شیعیان و مشتاقان حقیقت و عدالت است. در این روز غم‌بار، شهادت امام محمد تقی (ع) را به تمامی شیعیان و محبان اهل بیت (ع) تسلیت می‌گوییم

  • حسین رعیت دوست تلوکی
  • ۰
  • ۰

با عرض سلام و احترام

قیام مردم گیلان به رهبری میرزا کوچک خان جمگلی/روز جهان محیط زیست گرامی باد

  • حسین رعیت دوست تلوکی
  • ۰
  • ۰

زیارت امام رضا (ع) یکی از مهم‌ترین اعمال مذهبی شیعیان است و هرساله زائران بسیاری از سراسر ایران و جهان به مشهد مقدس سفر می‌کنند تا به زیارت این امام بزرگوار مشرف شوند.
آداب زیارت امام رضا (ع)
زیارت امام رضا (ع) آداب و رسوم خاص خود را دارد که زائران باید آنها را رعایت کنند. برخی از این آداب عبارتند از:
غسل زیارت: قبل از ورود به حرم مطهر، مستحب است که غسل زیارت انجام شود.
پوشیدن لباس پاک و تمیز: زائران باید با لباس پاک و تمیز به حرم مطهر مشرف شوند.
وضو گرفتن: قبل از ورود به حرم مطهر، مستحب است که وضو گرفته شود.
صلاة سلامتی: قبل از ورود به حرم مطهر، مستحب است که دو رکعت نماز سلامتی خوانده شود.
قرائت صلوات: هنگام ورود به حرم مطهر، مستحب است که صلوات فرستاده شود.
تواضع و خشوع: زائران باید با تواضع و خشوع کامل به حرم مطهر مشرف شوند.
دعا و نیایش: زائران می‌توانند در حرم مطهر دعا و نیایش کرده و حاجات خود را از امام رضا (ع) طلب کنند.
توسل به امام رضا (ع): زائران می‌توانند با توسل به امام رضا (ع) و خواندن زیارتنامه و دعاهای مخصوص، از ایشان شفاعت و مغفرت طلب کنند.
مراحل زیارت امام رضا (ع)

  • حسین رعیت دوست تلوکی
  • ۰
  • ۰

خرداد روز یا جشن خردادگان یکی از جشن‌های باستانی ایران است که در روز ششم خرداد هر سال برگزار می‌شده است. این جشن در پاسداشت خرداد امشاسپند، ایزد موکل بر آب، آبادانی، پاکی و زایش برگزار می‌شده است. مردم ایران باستان در این روز به کنار رودخانه‌ها، چشمه‌ها و آبگیرها می‌رفتند و با تن شویی و شادمانی، این روز را گرامی می‌داشتند. برخی از مهم‌ترین آداب و رسوم جشن خردادگان عبارتند از: تن شویی: مردم در آب رودخانه‌ها، چشمه‌ها و یا آبگیرها تن شویی می‌کردند و معتقد بودند که این کار باعث تطهیر روح و روان آنها می‌شود. سفره آرایی: سفره‌ای از سبزیجات، میوه‌ها، نان، پنیر و آجیل در کنار آب پهن می‌کردند و از آن تناول می‌کردند. گل‌آرایی: با گل‌های رنگارنگ، مکان‌های برگزاری جشن را تزئین می‌کردند. قربانی کردن: برخی از مردم، حیواناتی مانند گوسفند و مرغ را قربانی می‌کردند و گوشت آن را بین نیازمندان تقسیم می‌کردند. رقص و آواز: مردم با نواختن موسیقی و خواندن آواز، به شادی و پایکوبی می‌پرداختند. فال گرفتن: برخی از افراد در این روز فال می‌گرفتند و به دنبال طالع و سرنوشت خود در سال آینده بودند. جشن خردادگان از جمله جشن‌های مهم و محبوب ایرانیان باستان بوده است و تا دوران اسلامی نیز ادامه داشته است. با گذشت زمان، از اهمیت و رونق این جشن کاسته شده است، اما هنوز هم برخی از مردم ایران، به خصوص در روستاها، این روز را به عنوان یک یادگار از نیاکان خود گرامی می‌دارند. امروزه، جشن خردادگان فرصتی برای یادآوری اهمیت آب، آبادانی و پاکی در زندگی ما است. ما می‌توانیم با پاسداشت این جشن، به نیاکان خود ادای احترام کنیم و بر حفظ و نگهداری از منابع آبی و محیط زیست خود تاکید کنیم.

  • حسین رعیت دوست تلوکی
  • ۰
  • ۰

با عرض سلام و احترام

فتح خرمشهر در عملیات بیت المقدس و روز مقاومت، ایثار و پیروزی گرامی باد

  • حسین رعیت دوست تلوکی