سی و یکم خرداد، سالروز شهادت دکتر مصطفی چمران، یادآور رشادتها و فداکاریهای این دانشمند برجسته و مجاهد نستوه است. به مناسبت این روز و گرامیداشت مقام شامخ اساتید بسیجی، این متن را به رشته تحریر درآوردم.
دکتر چمران، اسوه ایثار و دانش:
دکتر چمران، الگوی کاملی از یک استاد متعهد و انقلابی بود که علم و دانش خود را در راه اسلام و انقلاب نثار کرد. او در عرصههای مختلف علمی، سیاسی و نظامی فعالیت کرد و همواره در خط مقدم جبهههای حق علیه باطل حضور داشت.
دکتر چمران، نمونه بارز یک بسیجی واقعی بود که با اخلاص و ایمان راسخ خود، در هر سنگری که لازم بود به ایفای نقش میپرداخت. او در دوران حیات خود، درسهای بزرگی از ایثار، فداکاری، علم و دانش به ما آموخت.
بسیج اساتید، ادامهدهنده راه شهید چمران:
شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال 1389، روز شهادت دکتر چمران را به عنوان "روز بسیج اساتید" نامگذاری کرد. این روز، فرصتی برای تجلیل از مقام شامخ اساتید بسیجی و تبیین نقش مهم آنان در اعتلای علم و دانش و تربیت نسلهای انقلابی است.
اساتید بسیجی، ادامهدهندگان راه شهید چمران هستند. آنان با تعهد و اخلاصی که دارند، در ترویج ارزشهای اسلامی و انقلابی در بین نسل جوان و همچنین در پیشرفت علمی و فرهنگی کشور نقشآفرین هستند.
جهاد تبیین، رسالت امروز اساتید بسیجی:
در شرایط کنونی که دشمنان انقلاب اسلامی با جنگ نرم و ابزارهای رسانهای به دنبال انحراف افکار نسل جوان و خدشهدار کردن باورهای دینی و انقلابی مردم هستند، جهاد تبیین رسالت اصلی اساتید بسیجی است.
اساتید بسیجی با استفاده از علم و دانش خود و با تبیین درست و منطقی حقایق، میتوانند در خنثیسازی توطئههای دشمنان و بصیرتافزایی نسل جوان نقش موثری ایفا کنند.
روز بسیج اساتید بر همه اساتید بسیجی مبارک باد.
- ۰۳/۰۳/۳۰